Om

Sosialistisk framtid er et partipolitisk uavhengig magasin. Magasinet ble etablert som organ for Bevegelsen for Sosialisme i 2003, men drives siden 2007 som et uavhengig magasin eid av Bevegelsen for Sosialisme og utgitt i samarbeid med Marxistisk Forum og Marxist Forlag. Magasinet som kommer ut fire ganger i året mottar støtte fra Norsk kulturråd.

Sosialistisk framtid har som en målsetning for utgivelsene å bidra til at tradisjonelle politiske skillelinjer på venstresiden overskrides og inspirere til forent kamp for et nytt, annerledes og bedre samfunn. Magasinet har som mål å forsøke å bidra til å videreutvikle sosialistisk teori og ideologi gjennom kunnskapsoppbygging og debatt, og arbeider med å gjøre det sosialistiske alternativet kjent ved å spre disse tankane mest mulig.

Sosialistisk framtids redaksjonelle linje bygger på en visjon om en sosialisme basert på felleseie av produksjonsmidlene og tuftet på humanistiske, økologiske og demokratiske verdier.

På denne siden publiserers utvalgte artikler fra papirutgaven. Ønsker du å bestille abonnement, kontakt post@sosialistiskframtid.no

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s